Blogby Mátyás TulokMi az, hogy okosotthon?

Mi az, hogy okosotthon?

 

A 21. században már egyre több használati tárgyunk kapja az “okos” szó kifejezést. Okostelefon, okos TV, okosóra, okoskarkötő, okosbútor stb. Ezeket az eszközöket azért tervezték a mérnökök, hogy komfortosabbá és könnyebbé varázsolják az emberek mindennapjait. 

Ha már a környezetünkben ennyi minden “okos”, akkor mi a helyzet az épületekkel és a házakkal? 

Fejlesztők ezrei dolgoznak azon, hogy a hely ahol élünk, ahova haza megyünk nap, mint nap élhetőbb és kényelmesebb legyen. 

A Nective csapata azon munkálkodik, hogy a lehető legkevesebb káros anyag kibocsátással és energia felhasználással tervezze meg az otthonod rendszereit. Legfőbb célunk az ökológia lábnyomunkat csökkenteni a cél és a megfelelő kényelem biztosítása mellett. Az automatizált berendezések tervezését és működtetését ezek mentén határoztuk meg. 

Hasonlóan egyszerű megoldással már Te is találkoztál életed során. Ilyen például az automatikusan működő ajtó, vagy világítás. Ezeken kívül számtalan olyan megoldás létezik, amire a Nective csapata tudja a választ. Legyen szó világítás, árnyékolás, hűtés-fűtés, medence, média, vagy akár kaputelefon funkciókról.

A kapocs minden esetben az ötlet és a megvalósítás között van. Rendszereinknek hála kevés olyan elképzelés van, amelyet nem tudunk biztosítani egy kézből. Bízd ránk a teljes folyamatot és mi az álmokból kézzel fogható valóságot kovácsolunk az otthonod számára. 

Kérj ingyenes árajánlatot és a következő alkalommal folytassuk személyesen az egyeztetést.

Megosztás