Árnyékolás vezérlés

A Nective Smarthome rendszere teljeskörű várnyékolás vezérlési megoldást nyújt, mivel képes redőnyök, zsalúziák vagy árnyékolók intelligens vezérlésére is.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Árnyékolás vezérlés

A Nective Smarthome rendszere teljes körű árnyékolás vezérlési megoldást nyújt, mivel képes redőnyök, zsalúziák vagy árnyékolók intelligens vezérlésére is.

Automatikus vagy időzített vezérlés

Az applikáción keresztül szerkeszthetp szkenáriók segítségével kialakíthatóak időzített vagy automatikus vezérlések is. Ezt a felhasználó akár saját maga is egyszerűen szerkesztheti.

Csoport- és szintvezérlés

Különböző emeleten vagy szobákban található redőnyök esetén lehetőség van csoportok kialakítására, amelyek egy mozdulattal egyszerre vezérelhetőek.

Időjárás elleni védelem

A zsalúziákat érdemes védeni a viharos erejű szelek ellen, ezért a rendszert egy szélmérővel kiegészítve a megadott szélsebesség felett a rendszer automatikusan felhúzza az árnyékolókat megóvva ezzel őket a károsodástól.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Fontos – Mire érdemes figyelni?

Csak a legegyszerűbb, 4 vezetékes redőnymotorokat szabad beépíteni, mivel a beépített távírányítós redőnyök nem köthetőek össze semmilyen épületautomatizálási rendszerrel, ráadásul sokkal drágábbak is.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Képek a Nective okosotthon applikációból

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/vezerlesek-2.png
https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/szobak-2.png
https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/lampa.png
https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/arnyekolas.png