Referenciákby Stocker BenceREFERENCIÁK – WATERFRONT CITY: OKOS OTTHONOK AZ ÓBUDAI DUNA-PARTON

Sorozatunkban rendszeresen bemutatjuk referencia-projektjeinket. A Nective System ugyanis egyre több ingatlantulajdonost és beruházót győz meg okos otthon rendszerének előnyeiről. Kényelmes, egyszerű és biztonságos épületautomatizálási megoldásainkat az óbudai Duna-parton épülő Waterfront City lakói is élvezhetik majd.

 

A Waterfront City az óbudai Duna-parton épülő, mintegy 5 hektár alapterületű különleges ingatlanprojekt, egyedülálló dunai kapcsolattal. Első ütemében 3 épületben 267 otthon kerül kialakításra, a 28 négyzetméteres stúdiólakástól egészen a 145 négyzetméteres, nagyteraszos penthouse lakásig. A projektért felelős Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel.

Okos otthon megoldások, egyedi igények szerint

A lakásokban okos otthon rendszer szolgálhatja majd a lakók kényelmét és biztonságát. A mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott lakások 95 százaléka terasszal rendelkezik, valamint kertkapcsolatos lakások is elérhetőek. Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek.

A projekt különlegessége, hogy a Waterfront City lakásaihoz lehetőség van a tulajdonosok számára okos otthon rendszerek kialakítására, amelybe bele tartozik a hűtés-fűtés szabályozása, a világítások és a dugaljak vezérlése. Emellett a Nective okos otthon rendszerét természetesen a vásárlók igényeihez mérten további funkciókkal lehet bővíteni, mint például az árnyékolók vezérlése, a fényerő-szabályozható világítások, a riasztó integrálása, a különféle multimédia megoldások, a jacuzzi vagy éppen az elektromos zár működtetése. A rendszerrel a lakók bárhonnan irányíthatják otthonukat, a Nective applikáció segítségével.

Kényelem, biztonság, egyszerűség

Egy modern otthon kényelméhez, biztonságához elengedhetetlenül hozzátartoznak azok a funkciók, amelyeket egy okos otthon rendszer kínál. Legyen szó a hűtés-fűtés szabályozásáról, az árnyékolástechnika működtetéséről, a riasztó vagy éppen a média rendszerek ellenőrzéséről, a Nective System applikációja segítségével egyszerűen, megbízhatóan és teljesen az Ön igényeinek megfelelően látja el feladatait.

Kényelmes, egyszerű, megbízható, és tetszés szerint testre szabható megoldást kínál az épületautomatizálásban, így okos otthona éppen úgy működik majd, ahogyan szeretné.

Megosztás