Referenciákby Stocker BenceREFERENCIÁK – VISUAL EUROPE GROUP: AZ OKOS IRODAHÁZ

Sorozatunkban rendszeresen bemutatjuk referencia-projektjeinket. A Nective System ugyanis egyre több ingatlantulajdonost és beruházót győz meg okos otthon rendszerének előnyeiről. Kényelmes, egyszerű és biztonságos épületautomatizálási megoldásaink a Visual Europe Group budapesti irodaházának mindennapjait is könnyebbé teszik.

 

Okos megoldásokra nem csak otthonunkban van szükség. A Nective System épületautomatizálási rendszere egy irodaház mindennapi életét is egyszerűbbé, kényelmesebbé, biztonságosabbá teszi.

Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb rendezvénytechnikai szolgáltatója, a Visual Europe Group is ezért döntött a Nective System megoldásai mellett. Rendszerünk vezérli a budapesti épület világításait, fűtését és kapuit, valamint össze van kapcsolva a riasztórendszerrel is.

Nincs égve hagyott lámpa, feltekert fűtés

Miben jobb egy okos iroda? Egy túlhűtött légtér, egy indokolatlanul magasra állított fűtés, a rosszul szabályozott árnyékolástechnika, az éjszakára égve felejtett világítás vagy bekapcsolva maradt eszközpark jelentősen megnöveli egy iroda vagy intézmény energiaköltségeit.

Egy okos épület rendszer garancia a költséghatékonyságra: napi működtetése jelentős energiamegtakarítást is eredményezhet. Rendkívül gyorsan megtérül tehát, hiszen egy épület beruházási költségéhez képest elenyésző az ára. A nagyobb épületek ráadásul napjainkban már szinte üzemeltethetetlenek ilyen rendszerek nélkül. A 21. században már nem életszerű megoldás például, hogy valaki végigjárja egy háromemeletes irodaház szobáit és lekapcsolgatja a villanyokat, letekeri a fűtést minden irodában” – fogalmaz Stocker Bence, a Nective fejlesztési vezetője.

Applikációval bárhonnan üzemeltethető

A Nective System egy applikáció segítségével egyszerűen, megbízhatóan és teljesen az Ön igényeinek megfelelően látja el feladatait. Rendszerünkkel távolról is üzemeltetheti valamennyi funkciót, egyetlen gombnyomással!

Automatizálja irodája működtetését okos megoldásokkal! Kérdését, ajánlatkérését ITT várjuk.

Megosztás