TERVEZÉS

TERVEZÉS

NECTIVE SMARTHOME SYSTEM

Okos otthon tervezés

okos otthon tervezés

Egy jó rendszer elkészítése a tervezésnél kezdődik. Minden esetben érdemes elkészíteni az épület villamos teveit, amely az új építésű ingatlanok esetében kötelező, de a felújítás során is ajánlott. A tervezéssel sok hiba kiszűrhető, amely tervek hiányában később sok pénzébe kerülhet az embernek. Egy jó terv segítségével konkrét információt kaphat a költségekről, könnyebben kérhet árajánlatokat, számon tudja kérni a szakemberek munkáját, akiknek a tervek szerint kell dolgozniuk.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az épület villamossági tervezésben, azon belül is főleg az épületautomatizálási és okosotthon rendszerek tervezésével foglalkozunk. Az évek során számos lakó és ipari épület villamos terveit készítettük el.

Tapasztalataink alapján azokban a projektekben, ahol a megrendelő megterveztette az épület villamos terveit sokkal gördülékenyebben és problémamentesebben haladt a kivitelezés, mint egy tervek nélküli, pusztán a villanyszerelő szakmai tudására alapozott projekt esetén.

Nective tervező partner szeretne lenni?

Legyen Ön is partnerünk! Az érdeklődők számára oktatást biztosítunk, amelynek során elsajátíthatja a Nective rendszer tervezéséhez szükséges ismereteket és tapasztalatot szerezhet az okosotthonok világából.

Nective okos otthon partner 2
okos otthon tervező

Villamos tervezőt keres?

Megtervezzük Nective okosotthonát. Kérjen ajánlatot! Az ajánlathoz küldje el nekünk a villamos és építész terveket!

Tervsablonok

Tekintse meg az előre elkészített tervsablonjainkat,
amelyeket ingyenesen felhasználhat a tervezés során.

PDF dokumentum letöltés Nective

Nective Telepítői Útmutató

PDF dokumentum letöltés Nective

Nective Funkciók – Tervrajzok

PDF dokumentum letöltés Nective

Nective Termosztát