Nective Light

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/Light-640x427.png

Nective Light

A Nective Light egy univerzális épületautomatizálási modul, amely többféle smarthome funkciót tud ellátni. Képes vezérelni az ingatlanok világítását, dimmerelt világítását, fűtését, térfűtését, redőnyeit, árnyékolóit, ablakait, kapuit vagy valamilyen egyedi eszközt, mint például egy szökőkutat vagy jakuzzit, mindezt a konkurencuához képest a lehető legkedvezőbb áron.

A rendszer számos előreprogramozott intelligens funkciót tartalmaz, mint például a csoportvezérlések, azaz a világítások csoportos le- vagy felkapcsolása, vagy a redőnyök csoportos le vagy felhúzása, energiatakarékos megoldások, időzített vezérlések, vagy védelmi funkciók (időjárás figyelés). Emellett a különböző automatizálási funkciók mobil applikációból is elérhetőek, így a felhasználó a telefonja segítségével távolról is vezérelheti otthonát.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

A Nective Light előnyei

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/Vector-2.png

EGYSZERŰ KONFIGURÁCIÓ

A készülék a kijelző segítségével egyszerűen beállítható.

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/Vector-3-2-1.png

20 + ELŐRE PROGRAMOZOTT FUNKCIÓ

A készülék előreprogramozottan tartalmazza a tipizált smarthome funkciókat.

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/Vector-6.png

PRAKTIKUS CSATLAKOZÓK

A csatlakozóként bontható sorkapcsok egyszerűvé teszik a szervizelést.

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/Vector.png

8 DB DIGITÁLIS BEMENET

Az impulzusvezérelt 24V-os bemenetek bármilyen szerelvénycsalád nyomógombjaival vezérelhető.

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/Vector-4.png

8 DB RELÉS KIMENET

A készülék tartalmazza a 230V / 8A kapcsolási képességű reléket.

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/Vector-1.png

1 DB RS485/MODBUS

A szenzor buszon keresztül további kiegészítő eszközök csatlakoztathatóak a modulhoz.

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/Vector-1-2.png

1 DB CAN RENDSZERBUSZ

Több modult a rendszerbusszal összekötve automatikusan működnek az intelligens funkciók.

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/Vector-5.png

24 VDC TÁPFESZÜLTSÉG

A Nective Light rendszer 24 VDC tápfeszültséggel üzemel.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

FUNKCIÓK

A Nective Light modulok több féle épületautomatizálási funkciót képes ellátni és tartalmazza a funkciók vezérlőszoftvereit.
Telepítéskor csupán ki kell választani, hogy az adott modul milyen feladatot lásson el.

TELEPÍTÉS ÉS BEÜZEMELÉS

A Nective Light újdonsága, hogy rendkívűl egyszerűen telepíthető és beüzemeléséhez nincs szükség programozóra. Alapvető villanyszerelői ismeretekkel a modulok a telepítői útmutatóban megadott kábelezést követve egyszerűen beszerelhetőek az épületbe. A Nective Light modulon csupán az adott működési funkciót kell kiválasztani.
A rendszerbe telepített modulok automatikusan felismerik egymást és az applikációt, nincs szükség címzésre vagy beállításra, így időt és költséget spórol meg a felasználóknak.

RENDSZER FELÉPÍTÉSE

A Nective System működésének koncepciója, hogy egy Nective Light modul egyféle tipizált funkciót lát el (például vagy világítás, vagy redőny, vagy fűtés vezérlést), így a különböző funkciók vezérlését több modul látja el. Egy Nective Light modul a beállított üzemmód által meghatározott mennyiségű eszközt képes vezérelni (például a 8 db kapcsolt világítás/modul, vagy 4 db redőny/modul).
A vezérelt eszközök számától függően egy feladatot egy vagy több azonos üzemmódra beállított modul lát el (például egy modul 4 db redőnyt képes vezérelni önmagában, ezért 12 redőny vezérléséhez 3 db Nective Lightra van szükség).

INTELLIGENS FUNKCIÓK

A Nective System üzemmódjai számos intelligens vezérlést tartalmaznak a kiválasztott funkciótól függően. Ilyenek például a csoportos műküdtetés, melynek során az összes világítás vagy redőny egyszerre vezérelhető akár az épületben elhelyezett fali nyomógombokkal, akár az applikáció segítségével.
A csoportvezérlések zónánként is szeparálhatóak. A funkciók között megtalálhatóak az időzített kapcsolások, vagy egyéb paraméterek által történő vezérlések.

SZOFTVER FRISSÍTÉS

A Nective System rendszerhez egy öszetett bootloader tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a termékcsalád összes elemének vezérlő szoftvere frissíthető legyen. A vezérlő szoftver frissítésére akkor van szükség, ha a gyártó valamilyen újítást fejleszt ki, így a rendszer kellően rugalmas és képes követni az esetleges változásokat. A bootloader segítségével a felhasználónak nem kell feltétlenül egy új hardvert vásárolnia, ha valmilyen újdonság elérhetővé válik.

BIZTONSÁG

A Nective System elosztott intelligenciájú épületautomatizálási rendszer, ezért sokkal biztonságosabb, mint egy központi intelligenciájú automatizálás, mivel egy modul meghibásodása nem okozza a teljes épület vezérlésének működésképtelenségét.
A készülékekre 30 hónap garancia van és rendelkezik az MSZ EN 50491-3 Lakások és épületek elektronikus rendszereinek (HBES), valamint épületautomatikai és szabályozási rendszereinek (BACS) általános követelménye vonatkozószabványnak megfelelő vizsgálatokkal. A tanusítványok jegyzőkönyvei letölthetőek.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image