Hűtés / fűtés vezérlés

Kösse össze hűtési és fűtési rendszereit az okosotthonnal, hogy ezzel a sokkal hatékonyabb és energiatakarékosabb megoldással pénzt spóroljon és kényelmesebbé váljon az élete. 

Automatikus és távoli vezérlések

Az applikáción keresztül bármikor és bárhonnan vezérelheti fűtését, tehát ideális akár egy nyaralóba is alkalmazni, hogy akkor indíthassa el a hűtést, mielőtt elindul és érkezéskor már kellemes hőmérséklet várja. Vagy kombinálja a hűtés-fűtés rendszerét más automatizált eszközzel, mint az árnyékolók, hogy ezzel energiát és pénzt spóroljon.

Helyiségenkénti hűtés / fűtés vezérlés

A Nective rendszerrel megvalósítható egy épület helyiségenkénti hűtésének és fűtésének szabályozása. A Nective termosztátokkal mérhető a szobák hőmérséklete és beállítható a kívánt hőfok.

A rendszer képes vezérli az összes hűtés és fűtési megoldást, mint a hőszivattyúkat, gázkazánokat, elektromos fűtést, klímákat vagy fan-coil-okat.

Energetikai minősítés

Egy épület energetikai minősítése nagyban függ már a hűtési és fűtési rendszerétől. A Nective Smarthome rendszer helyiségenként fűtés vezérlésével elérhető a maximális minősítés, amely növeli az ingatlan értékét, viszont csökkent a működési költségeket.

 

Képek a Nective

okosotthon applikációból