Hűtés / fűtés vezérlés

Kösse össze hűtési és fűtési rendszereit az okosotthonnal, hogy ezzel a sokkal hatékonyabb és energiatakarékosabb megoldással pénzt spóroljon és kényelmesebbé váljon az élete.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Automatikus és távoli vezérlések

Az applikáción keresztül bármikor és bárhonnan vezérelheti fűtését, tehát ideális akár egy nyaralóba is alkalmazni, hogy akkor indíthassa el a hűtést, mielőtt elindul és érkezéskor már kellemes hőmérséklet várja. Vagy kombinálja a hűtés-fűtés rendszerét más automatizált eszközzel, mint az árnyékolók, hogy ezzel energiát és pénzt spóroljon.

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/140_nective_prod_shot_websize2-320x310.jpeg
Energetikai minősítés

Egy épület energetikai minősítése nagyban függ már a hűtési és fűtési rendszerétől. A Nective Smarthome rendszer helyiségenként fűtés vezérlésével elérhető a maximális minősítés, amely növeli az ingatlan értékét, viszont csökkent a működési költségeket.

Helyiségenkénti hűtés / fűtés vezérlés

A Nective rendszerrel megvalósítható egy épület helyiségenkénti hűtésének és fűtésének szabályozása. A Nective termosztátokkal mérhető a szobák hőmérséklete és beállítható a kívánt hőfok.

A rendszer képes vezérli az összes hűtés és fűtési megoldást, mint a hőszivattyúkat, gázkazánokat, elektromos fűtést, klímákat vagy fan-coil-okat.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Képek a Nective okosotthon applikációból

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/vezerlesek-2.png
https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/szobak-2.png
https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/futes.png