Referenciákby Stocker BenceGablini szalon, Budapest

A Nective épületautomatizálási rendszer ipari környezetben is jól használható. Átadásra került Magyarország első Aston Martin szalonja, amelyben a világításokat és hűtés-fűtést a Nective Smarthome rendszer vezérli- A megrendelő idénye az volt, hogy a járművel mindig…
A megrendelő idénye az volt, hogy a járművek mindig azonos megvilágításúak legyenek, ezért a fényerőszabályozható fényforrásokat úgy vezérli a rendszer, hogy folyamatosan méri a csarnokban afényerősséget és egy meghatározott értékben tartja azt. Ezzel nem csak az állandó fényviszonyok érhetőek el, hanem egy energiahatékony megoldás is, mivel erősebb természetes fény esetén kevesebb mesterséges fényre van szükség.

Emellett a világítások időzítve is vannak, azaz meghatározott időben kapcsolnak be és ki. Mindez automatikusan történik, így az épület üzemeltetője sok időt megspórolhat, mivel nem kell neki minden nap akár többször is beállítani a világítást. Ezen kívül a szalonban a fan-coil-os hűtés/fűtés rendszert is vezérli a Nective rendszer, amelynek köszönhetően a hőmérséklet szabályozása automatikus, de az üzemeltető az applikáció segítségével egyszerűen szabályozhatja azt.

Megosztás