Referenciákby Stocker BenceASTON MARTIN SZALON BUDAPEST

A Nective épületautomatizálási rendszer ipari környezetben is jól használható. Átadásra került Magyarország első Aston Martin szalonja, amelyben a világításokat és a hűtés-fűtést a Nective Smarthome rendszer vezérli.
A megrendelő igénye az volt, hogy a járművek mindig azonos megvilágításúak legyenek, ezért a fényerőszabályoztható fényforrásokat úgy vezérli a rendszer, hogy folyamatosan méri a csarnokban a fényerősséget és egy meghatározott értéken tartja azt. Ezzel nem csak az állandó fényviszonyok érhetőek el, hanem egy energiahatékony megoldás is, mivel erősebb természetes fény esetén kevesebb mesterséges fényre van szükség.
Ezen kívűl a világítások időzítve is vannak, azaz meghatározott időben kapcsolnak be és ki. Mindez automatikusan történik, így az épület üzemeltetője sok időt megspórolhat, mivel nem kell neki minden nap akár többször is beállítani a világítást. Emellett a szalonban a fan-coil-os hűtés/fűtés rendszert is vezérli a Nective rendszer, amelynek köszönhetően a hőmérséklet szabályozása automatikus, de az üzemeltető az applikáció segítségével egyszerűen szabályozhatja azt is.

Megosztás