Árnyékolás vezérlés

Egy modern otthon elengedhetetlen része a különböző típusú árnyékolók, amelyeket érdemes automatizálni, mivel nem csak időt nyerhet vele, de más okos eszközökkel összehangolva energiát is spórolhat. A Nective Smarthome rendszere teljeskörű árnyékolás vezérlési megoldást nyújt, mivel képes redőnyök, zsalúziák vagy árnyékolók intelligens vezérlésére is.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Energia megtakarítás az árnyékolással

Hangolja össze az árnyékolást a hűtés-fűtés rendszerrel, hogy energiát és pénzt spóroljon vele. Húzódjanak le a redőnyök, amikor beindul a klíma, ha Ön nem tartózkodik otthon, hiszen így gyorsabban lehűl otthona, vagy éppenséggel húzódjanak fel, ha egy hideg téli napon besütne a nap.

Automatikus vagy időzített vezérlés

Alakítson ki saját automatikus vagy időzített vezérlések az applikáció segítségével. Például egy filmezéshez érdemes besötétíteni egy gombnyomásra a “Mozi mód” segítségével, amely révén a redőnyök leereszkednek és a lámpák lekapcsolnak.

Csoport- és szintvezérlés

Egy gombnyomással vezérelhető az összes árnyékoló, de akár szobákra vagy szintekre is szeparálhatóak. Nem kell egyesével működtetni őket. Különböző emeleten vagy szobákban található redőnyök esetén lehetőség van csoportok kialakítására.

Időjárás elleni védelem

A zsalúziákat érdemes védeni a viharos erejű szelek ellen, ezért a szélesebesség függvényében a rendszer automatikusan felhúzza az árnyékolókat megóvva ezzel őket a károsodástól.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Fontos – Mire érdemes figyelni?

Csak a legegyszerűbb, 4 vezetékes redőnymotorokat szabad beépíteni, mivel a beépített távírányítós redőnyök nem köthetőek össze semmilyen épületautomatizálási rendszerrel, ráadásul sokkal drágábbak is.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Képek a Nective okosotthon applikációból

https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/vezerlesek-2.png
https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/szobak-2.png
https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/lampa.png
https://nective.hu/wp-content/uploads/2022/01/arnyekolas.png