Blogby Stocker BenceA KÉNYELMES OTTHON KULCSA: A NECTIVE APPLIKÁCIÓ

Szeret meleg lakásba hazaérkezni? Ugye, milyen kényelmes, ha reggel, felkeléskor nem Önnek kell felhúznia a redőnyt? A Nective okos otthon rendszerének applikációja pontosan ezt a kényelmet kínálja. Segítségével szcenáriókat állíthat be magának, melyek automatizálják otthona működtetését, legyen szó a világításról, fűtésről vagy épp a médiarendszerekről. Ráadásul az okos otthon rendszer a világon bárhonnan vezérelhető, egyetlen kattintással.

Reggel a megszokott forgatókönyv szerint indul a nap: amint az ébresztőóra csörög, az árnyékolók engedelmesen felhúzódnak és beengedik a napfényt. A folyosón már nincs sötét, hiszen a lámpák is a megszokott menetrend szerint kapcsolódtak fel. A fürdőszobában pedig kellemesen meleg van, mert a fűtés minden reggel már az ébresztés előtt elindul.

Szcenáriókba rendezett napi feladatok

Pedig Ön hozzá sem ért még semmilyen berendezéshez. A Nective System épületautomatizálási rendszere azonban máris elvégezte a napindító feladatokat Ön helyett. Legyen szó a hűtés-fűtés szabályozásáról, az árnyékolástechnika működtetéséről, a riasztó vagy éppen a média rendszerek ellenőrzéséről, a Nective System egy ingyenes applikáció segítségével egyszerűen, megbízhatóan és teljesen az Ön igényeinek megfelelően látja el feladatait. A feladatok tetszés szerint rendezhetők szcenáriókba, azaz forgatókönyvekbe, így a reggeli rutin vagy az esti hazaérkezés szokott menete is elmenthető a rendszerben.

A Nective épületautomatizálási rendszere kényelmesen, az ingyenesen letölthető applikáción keresztül okostelefonról vagy tabletről is vezérelhető. Segítségével a felhasználó a távoli elérés szolgáltatás segítségével akár a világon bárhonnan vezérelheti otthonát. Az applikáció illesztése a rendszerhez teljesen automatikus, így nem okoz nehézséget vagy többletköltséget a felhasználók számára” – mutatja be az eszköz előnyeit Stocker Bence, a Nective fejlesztési vezetője.

Biztonság és kényelem

Az automatikus illesztés azt jelenti, hogy az applikációban a beüzemeléskor azonnal megjelennek az okos otthonba beszerelt vezérlések. A telepítés nem igényel külön programozást, konfigurációt. Ennek köszönhetően telepítése és használata is ingyenes, nincsenek rejtett költségei.

Programozóra az okos otthon rendszer testre szabásához sincsen szükség: az applikációt teljesen a felhasználó konfigurálhatja. Létrehozhat sima vagy időzített szcenáriókat, elnevezheti a vezérléseket, szobákba rendezheti azokat.

A Nective okos otthon rendszerének applikációja a biztonságra is kiemelt figyelmet fordít. Használatához jogosultság szükséges. A felhasználó pedig maga adhatja meg, ki férhet még hozzá a rendszer irányításához alfelhasználóként. A biztonságosság az okos otthon működtetésében is megjelenik: az applikáció képes riasztásokat küldeni a felhasználónak, ha rendellenességet tapasztal a rendszer valamelyik szenzora. Így a tulajdonos azonnal értesül arról, ha otthonában vízszivárgás észlelhető, vagy éppen illetéktelen személy tartózkodik az épületben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívjon bátran!
Örömmel segítek legyen bármilyen kérdése!

GÁSPÁR OLIVÉR
Projekt vezető
+36 70 628 0801

Megosztás